Press "Enter" to skip to content

Kodėl verta naudotis VIN patikrinimu?

Lietuvoje yra labai populiaru pirkti naudotus automobilius. Problema, kad naudotų automobilių pirkimas yra labai keblus ir sunku nusipirkti tvarkingą transporto priemonę. Atsiranda vis daugiau blogų pardavėjų, kurie stengsis jums parduoti prastos būklės automobilį arba nuslėpti įvairiausius gedimus. VIN patikra portalas gali padėti jums su naudoto automobilio pirkimu, nes suteikia nemažai informacijos apie transporto priemonės praeitį. Ši paslauga yra mokama, tačiau suteikia tikrai daug naudingos informacijos su kuria galite išvengti blogos transporto priemonės įsigijimo. Už vieną ataskaitą per mūsų puslapį jums reikės atlikti mokėjimą 13 eurų, o už dvi ataskaitas vos 16 eurų. Tai yra maža suma, palyginus su tuo, kokias išlaidas galite patirti nusipirkę prastą automobilį.

Ką gausite iš ataskaitos?

Įsigiję ataskaitą jūs gaunate daug plačios ir naudingos informacijos. Jums bus pateikiama visa istorija susijusi su automobilio rida. Matysite kaip ji augo nuo pat tos dienos, kuomet automobilis buvo pagamintas. Jei rida buvo atsukinėjama, jums bus rodoma nuo kokios iki kokios ji buvo atsukta. Taip pat labai svarbu automobilių patirtos avarijos praeityje, juk niekas nenori vairuoti automobilio, kuris buvo kadaise smarkiai daužtas. Todėl bus pateikiami visi eismo įvykiai kurie buvo praeityje, kiek buvo įvertinta žala, kurios kėbulo dalys nukentėjo ir kada tas eismo įvykis buvo patirtas. Reikia nepamiršti ir apie vogtus automobilius, kad internete pasitaiko ir tokių atvejų, kuomet pardavinėjamos vogtos transporto priemonės. Mes patys tikrai nepatikrinsime visų šalių duomenų bazių, tačiau už mus tai padarys ataskaita.

Automobilio patikra pagal kėbulo numerį suteikia tikrai daug naudingos informacijos. Čia paminėjome tik pačius pagrindinius ir labiausiai rūpimus žmonėms. Visą kitą naudingą informaciją rasite mūsų internetiniame puslapyje.

Kaip galiu įsigyti ataskaitą?

Norėdami įsigyti ataskaitą, jums reikės sužinoti transporto priemonės VIN numerį. Tuomet užeisite į internetinį puslapį: VinPatikra24.lt ir suvesite VIN kodą. Spausite mygtuką ,,tikrinti“ ir reikės palaukti kol bus gauta informacija. Jei sistema aptiko kokią nors informaciją, tuomet atliksite mokėjimą ir pamatysite visą ataskaitą.