Press "Enter" to skip to content

Liofilizuoti vaisiai: kurie skaniausi?

Liofilizuoti vaisiai sparčiai populiarėja ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje dėl aiškios priežasties – jie skanūs ir sveiki. Visgi ne kiekvienas žino, kuris vaisius jiems idealiausiai tiks. Siūlome apžvelgti dažniausiai pasirenkamus liofilizuotus vaisius ir pateikiame priežastis, kodėl žmonės juos renkasi.

Pitaja

Vienas iš sveikiausių bei gardžiausių vaisių yra pitaja. Nors daugeliui lietuvių tai mažiau žinomas vaisius, pasaulyje žmonės vis dažniau jį mėgina ir stebisi vaisiaus išskirtiniu skoniu. Jei norite, galite išmėginti liofilizuotą pitają, kuri nustebins jus ne tik gardžiu skoniu, bet ir teikiama nauda.

Mangas

Kitas vaisius, kurį būtinai turite išmėginti, tai mangas. Nepaisant to, kad mangas turi išskirtinį skonį, daugelis lietuvių prie jo jau priprato ir dažnai jį renkasi.

Ananasai

Liofilizuoti ananasai tokie pat gardūs, kaip ir švieži. Todėl būtinai turite jį išmėginti. Visgi atkreipkite dėmesį į tai, ar nesate alergiški šiam vaisiui. Dažnai žmonės negali valgyti ananasų, kadangi juo išberia ar tinsta lūpos. Jei jaučiate šiuos simptomus, rinkitės kitą vaisių.

Bananai

Kitas gardus vaisius, kurį renkasi daugelis, tai bananai. Liofilizuoti bananai ne tik labai gardūs, bet ir sveiki, tad tie, kurie nori jį išmėginti, gali tai padaryti jau dabar ir mėgautis teikiama nauda.

Obuoliai

Pripažinkime, lietuvių mėgstamiausias vaisius turbūt yra obuolys. Šiuos vaisius žmonės ne tik augina, bet ir perka, kadangi jų skonis gardus, o nauda akivaizdi. Liofilizuoti obuoliai irgi labai gardūs, tad puikiai pagardins jūsų košę ar jogurtą.

Kiek kainuoja liofilizuoti vaisiai?

Liofilizuotų vaisiai kainuoja įvairiai, kadangi kaina priklauso nuo to, kurio gamintojo vaisius pasirinksite. Dažniausiai 100 gramų vaisiai kainuoja nuo 5 iki 10 eurų. Kartais ir daugiau, jei vaisius retesnis.

Ar saugu pirkti internetu?

Pirkti liofilizuotus vaisius internetu yra visiškai saugu, kadangi jie atvyksta supakuoti originaliose gamintojų pakuotėse. Internetu vaisius pirkti ne tik galima saugiai, bet ir pigiau, kadangi siūlomos pigesnės kainos bei papildomos nuolaidos. Tad tie, kurie nori pigiau įsigyti vaisius, turėtų užsisakyti internetu.